Welcome !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

MYM\'Pita - Interview

Go down 
2 posters
AutorPoruka
cyc
Admin
Admin
cyc

MYM\'Pita - Interview Empty
KomentarNaslov komentara: MYM'Pita - Interview   MYM\'Pita - Interview Icon_minitimeTue 10 Nov 2009, 18:14

Nas Faruk "Pita" Pita je intervjuisan od strane Cadred-a. Ocigledno se mnogo diskutuje o MYM-ovom drugom mjestu na EM Global Challenge-u u Dubaiju.

Nesto o gubljenju finala u Dubaiju:

"Mi smo zaista, zaista razocarani. Mislim, uci u finale razmisljajuci "pobijedicemo, pobijedicemo" i onda zavrsiti porazom bilo je zaista sramotno i nadam se da nam se takvo nesto nece ponoviti. I dalje sam sebi govorio: "u redu je... To je prvo takmicenje za nas..." ali i dalje bih se mnogo bolje osjecao da smo ga osvojili. Ali to zasigurno nije jedno od mojih najvecih razocarenja.

Govoreci o MYM-ovom stilu taktike:

"Jumpy je taj koji govori koja cemo taktiku odraditi, ali zasigurno znam da mi igramo zaista nasumicno i oslanjamo se mnogo na individualni skill. Ako svi igramo na svom nivou, onda nas niko ne moze zaustaviti. I mi nismo ekipa koja gleda kako druge igraju, vecina je sve nase misljenje i, naravno, misljenja zet-a koji je igrao protiv nas mnogo, mnogo puta. Ne bih rekao da igramo "freestyle", jednostavno imamo taktike koje se baziraju na nasem individualnom skillu. Ne zelim previse da otkrivam, ali nismo ekipa koja se oslanja na flasheve i ostala sranja kao druge ekipe."

Koji igracu su se istakli u MYMu u Dubaiju ?

"Ja bih rekao da je Jumpy vrlo dobro igra u Dubaiju i zet koji je dokazao da je vrhunski igrac i jos uvijek u top-formi."
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

MYM\'Pita - Interview Empty
KomentarNaslov komentara: Re: MYM\'Pita - Interview   MYM\'Pita - Interview Icon_minitimeSun 15 Nov 2009, 23:00

ne koriste flesheve i ostala sranja ko druge ekipe hahhaha.. ja gledo demo, ubise sa HE.. uvjek 2 istovremeno bacaju, kamaru killova su napravili sa HE.. ne koriste bombe i ostala sranja, haj dobro
zet N1 !
Na vrh Go down

MYM\'Pita - Interview
Na vrh 
Stranica 1/1