Spaga VIP
| Naslov komentara: Razer Mamba Sun 14 Jun 2009, 03:03 | |
| heh mogo sam dobit posebnu grupu za objavu novih miseva i podloga :D Razer oprema usmjerena je ka igracima, pa je to slucaj i sa novim misem po imenu Mamba.Pored atraktivnog izgleda, unutrasnjost misa je daleko interesantnija.Naime, ovaj mis ima najvecu osjetljivost koju do sad nismo imali prilike vidjeti.Cak 5.600 dpi,sto ce zaista znati da cijene iskusni igraci.Inace, radi se o wireless misu, ali se moze koristiti i u zicanom modu kada se kabal koristi za transfer podataka i za punjenje baterija.Po izgledu, najvise podsjeca na Death Adder.Savrseno naleze u ruci, a polozaj forward i back tastera tacno je tamo gdje treba.Mamba dolazi sa sedam tastera,a sa isporucenim softverom mozete podesiti i pet nivo osjetljivosti, pa ce vam mozda biti jednostavnije igrati u 4.000 umjesto u ˝ludjackih˝ 5.600 dpi.Cijena ovog misa je $129.99. | |
|
expl0de VIP
| Naslov komentara: Re: Razer Mamba Mon 15 Jun 2009, 16:25 | |
| svaka cast spaga nema sta ti ovo pratis ko nista samo zao mi reci znaci nista protiv tebe al ja sam za ovaj mis znao prije mjesec dana vec ga drzo u ruci i bezveze je 5.600 dpi netreba nikome a jos wireless ipak hvala sto nas informiras vjerovatno 95% foruma nisu jos culi za ovaj mis | |
|
Spaga VIP
| Naslov komentara: Re: Razer Mamba Tue 16 Jun 2009, 19:32 | |
| pa znam da je mis izaso ja mislim u januaru, al eto name je mozda tek sad dostupan , inetesantno je 5600dpi, upravu si to nikom zivom ne treba , hvala tebi sto pratis moje postove kiss | |
|
expl0de VIP
| Naslov komentara: Re: Razer Mamba Wed 17 Jun 2009, 19:27 | |
| np | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Razer Mamba | |
| |
|