Welcome !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Razer Mamba

Go down 
2 posters
AutorPoruka
Spaga
VIP
VIP
Spaga

Razer Mamba Empty
KomentarNaslov komentara: Razer Mamba   Razer Mamba Icon_minitimeSun 14 Jun 2009, 03:03

heh mogo sam dobit posebnu grupu za objavu novih miseva i podloga Very Happy:D lol!

Razer oprema usmjerena je ka igracima, pa je to slucaj i sa novim misem po imenu Mamba.Pored atraktivnog izgleda, unutrasnjost misa je daleko interesantnija.Naime, ovaj mis ima najvecu osjetljivost koju do sad nismo imali prilike vidjeti.Cak 5.600 dpi,sto ce zaista znati da cijene iskusni igraci.Inace, radi se o wireless misu, ali se moze koristiti i u zicanom modu kada se kabal koristi za transfer podataka i za punjenje baterija.Po izgledu, najvise podsjeca na Death Adder.Savrseno naleze u ruci, a polozaj forward i back tastera tacno je tamo gdje treba.Mamba dolazi sa sedam tastera,a sa isporucenim softverom mozete podesiti i pet nivo osjetljivosti, pa ce vam mozda biti jednostavnije igrati u 4.000 umjesto u ˝ludjackih˝ 5.600 dpi.Cijena ovog misa je $129.99.

Razer Mamba 124485495134398.th
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

Razer Mamba Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Razer Mamba   Razer Mamba Icon_minitimeMon 15 Jun 2009, 16:25

svaka cast spaga nema sta ti ovo pratis ko nista Smile

samo zao mi reci znaci nista protiv tebe al ja sam za ovaj mis znao prije mjesec dana vec ga drzo u ruci i bezveze je 5.600 dpi netreba nikome a jos wireless Sad

ipak hvala sto nas informiras vjerovatno 95% foruma nisu jos culi za ovaj mis Smile
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

Razer Mamba Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Razer Mamba   Razer Mamba Icon_minitimeTue 16 Jun 2009, 19:32

pa znam da je mis izaso ja mislim u januaru, al eto name je mozda tek sad dostupan Razz, inetesantno je 5600dpi, upravu si to nikom zivom ne treba Razz, hvala tebi sto pratis moje postove kiss lol!
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

Razer Mamba Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Razer Mamba   Razer Mamba Icon_minitimeWed 17 Jun 2009, 19:27

np Wink
Na vrh Go down
Sponsored content

Razer Mamba Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Razer Mamba   Razer Mamba Icon_minitime

Na vrh Go down

Razer Mamba
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Nova Razer Sphex