Welcome !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Koji je bolji tag ???????

Go down 
4 posters
AutorPoruka
cyc
Admin
Admin
cyc

Koji je bolji tag ??????? Empty
KomentarNaslov komentara: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeThu 21 May 2009, 17:30

Eh ovako nas stari i prvi tag je bio [RX].
Ovdje mozete ostaviti vase prijedloge za tag,kako bi vi tagovali rx,kojim stilom itd itd...

Ovaj je meni sexy " rX| "

eto pisite ostavite vas prijedlog...pozzz
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeSat 23 May 2009, 17:11

Cyclotic (citat):
Eh ovako nas stari i prvi tag je bio [RX].
Ovdje mozete ostaviti vase prijedloge za tag,kako bi vi tagovali rx,kojim stilom itd itd...

Ovaj je meni sexy " rX| "

eto pisite ostavite vas prijedlog...pozzz

i ja sam za novi tag koji bi bio " rX| " u pravu si da je vise sexy i malo profesionalnije izgleda Smile

stari tag smorio Razz
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeMon 25 May 2009, 15:10

sta ja znam meni je i ovaj stari dobar mada jes malo isfura. al ovaj novi mi se nesvijda nikako, bilo bi gotivo napista citavo ime clana lol! afro king , al et sta god stavite ne bunim se xDXDXDXDXD
Na vrh Go down
guLL3
VIP
VIP
guLL3

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeWed 27 May 2009, 15:31

evo par prijedloga xD al nisu bas sexy Embarassed

Rx\
^RX |^
rX ~

ajde dosta od mene.. laku noc :$
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeThu 28 May 2009, 16:09

eo vako par tagova od mene :

RatedX |SpagaX;

gulle svidjaju mi se tvoji prijedlozi Very Happy lol!

Spaga: komentar modifikovan dana: Sat 06 Jun 2009, 20:54; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeThu 28 May 2009, 16:25

.

Spaga: komentar modifikovan dana: Tue 02 Jun 2009, 16:30; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeThu 28 May 2009, 16:37

ratedX.nick Very Happy

Spaga: komentar modifikovan dana: Tue 09 Jun 2009, 14:22; prepravljeno ukupno 2 puta
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeTue 02 Jun 2009, 00:53

znas ti da mi mislimo o tag ingame a ne o slikama spaga ! xD
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitimeTue 02 Jun 2009, 16:30

apEx^ (citat):
znas ti da mi mislimo o tag ingame a ne o slikama spaga ! xD
eto izbriso sam jesil zadovoljan allahati Mad Mad Razz
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Koji je bolji tag ???????   Koji je bolji tag ??????? Icon_minitime

Na vrh Go down

Koji je bolji tag ???????
Na vrh 
Stranica 1/1