Welcome !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Švedska objavila petorku za ENC

Go down 
4 posters
AutorPoruka
cyc
Admin
Admin
cyc

Švedska objavila petorku za ENC Empty
KomentarNaslov komentara: Švedska objavila petorku za ENC   Švedska objavila petorku za ENC Icon_minitimeSat 04 Apr 2009, 03:48

Prošle godine, svi znamo da je ENC osvojila Švedska, koja je danas objavila spisak 5 igrača, koja će braniti tu titulu.

"Fantastična" petorka sastojat će se od 3 fnatic i 2 SK igrača.

Ove godine napravljena je jedna nova izmjena.
Harley "dsn" Örwall ne želi da igra ove godine pa će njega zamjeniti nama već dobro poznati Christopher "GeT_RiGhT" Alesund koji se pridužio fnaticu.

Tim događajem prvih 5 su:

Patrik "cArn" Sättermon
Patrik "f0rest" Lindberg
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Kristoffer "Tentpole" Nordlund
Jimmy "allen" Allen

Kapiten Patrick "cArn" Sättermon je najavio da bi mogao da pozove još neke igrače kao zamjenu, ali da će se držazi sad već poznate "fantastične" petorke.
Na vrh Go down
eXo
Moderator
Moderator
eXo

KomentarNaslov komentara: Re: Švedska objavila petorku za ENC   Švedska objavila petorku za ENC Icon_minitimeFri 26 Jun 2009, 02:40

ovi momci su po nemi najaci, neracunam ruse oni su bolesni sto se tice pucacina!!
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

KomentarNaslov komentara: Re: Švedska objavila petorku za ENC   Švedska objavila petorku za ENC Icon_minitimeSun 05 Jul 2009, 23:16

svi su oni drama igraci ali djaba Smile

jedan je "THE ONE AND ONLY"

i taj je f0rest Smile

radi njega ce i pobjedit^^
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

KomentarNaslov komentara: Re: Švedska objavila petorku za ENC   Švedska objavila petorku za ENC Icon_minitimeMon 03 Aug 2009, 23:07

BeT[a]^ (citat):

i taj je f0rest Smile

dzaba f0rest sam.. ako nema jak tim.. a citava ekipa je vrh.. cs je timska igra Very Happy
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

KomentarNaslov komentara: Re: Švedska objavila petorku za ENC   Švedska objavila petorku za ENC Icon_minitimeTue 15 Sep 2009, 00:29

Spaga (citat):
BeT[a]^ (citat):

i taj je f0rest Smile

dzaba f0rest sam.. ako nema jak tim.. a citava ekipa je vrh.. cs je timska igra Very Happy

ma vidio si sta ja radim na ekiju Very Happy

cim sam stavio tag i nick od fnatic i f0resta odma puco ko lud i popi ban kaze wh xD
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Švedska objavila petorku za ENC   Švedska objavila petorku za ENC Icon_minitime

Na vrh Go down

Na vrh 
Stranica 1/1