Welcome !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Vasi Misevi za Kanter :)

Go down 
4 posters
AutorPoruka
expl0de
VIP
VIP
expl0de

Vasi Misevi za Kanter :) Empty
KomentarNaslov komentara: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeFri 27 Mar 2009, 19:39

Selam i zdravo svima!

Ovde cemo malo da raspravljamo o misevima. Ja imam mx518 a imace ga ako bog da i cyclotic uskoro. Danas sam prvi put igro sa njim kantera na 3,5 sensivity i mis je iskreno ludilo do bola Very Happy

zaljubio sam se u mis Razz

kakav mis vi imate i jel dobar za cs?

Hvala i cao Wink
Na vrh Go down
guLL3
VIP
VIP
guLL3

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeSat 28 Mar 2009, 03:53

ma jojjj.. meni je mish mx700 mana mu sto je bezicni..

imao sam priliku igrati na mx518 i svidja mi se .. mozda i ja kupim sebi kad dodjem do para :r

al ja igram na sensitivity od 1 do 2 max zavisi do misa.. kuci igram na 1.3 Very Happy

guLL3: komentar modifikovan dana: Tue 31 Mar 2009, 20:35; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
cyc
Admin
Admin
cyc

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeSun 29 Mar 2009, 22:41

mis znas kakav je xD bezze A4 swop3 nesh xD
uskoro mx518 ! Very Happy
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeSat 02 May 2009, 12:44

Cyclotic (citat):
mis znas kakav je xD bezze A4 swop3 nesh xD
uskoro mx518 ! Very Happy

uskoro? kad uskoro jebote prije uskrsa i prije neg sto sam doso u bih govorio si kupit ces i jos ga nisi kupio :S
Na vrh Go down
Cyclone
VIP
VIP

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeThu 07 May 2009, 13:21

A bizi ja svoj moram mjenjat jbt.

Moj je serija nezz ni ja
Ver. xxxx
Made in Buvljak(original)xD
Na vrh Go down
Cyclone
VIP
VIP

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeThu 07 May 2009, 13:22

Al sam se nastelio s njim hehe
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeMon 08 Jun 2009, 00:51

Cyclone (citat):
Al sam se nastelio s njim hehe

i sa wh si se nastelio Wink
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeTue 09 Jun 2009, 00:25

eh ovako posto je dosadno samo o misevima pisat ovde pisite o citavoj opremi ja naprimer imam et sad Logitech mx518, Microsoft Intelli 3.0. To su bili misevi a ostala moja oprema je QcK Mini Mousepad, Fatal1ty Pro Series Gaming Headset i neka standardna Logitech tastatura koja je mala i crne boje al je ipak dobra Smile

Od miseva sam sad promjenio od mx518 na Intelli 3.0. Meni se cini daje Intelli cak precizni i on ima vak bolji grip kad se znoji ruka al kome se slabo znoji njemu bi preoporucio mx518 Wink

ajd da cujem i vasu opremu Wink

pozz
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitimeMon 15 Jun 2009, 16:33

Imam novu podlogu Razz

Razer Goliathus Speed Edition

bolja je od QcK podloge al zato je i skoro duplo skuplja bila Sad
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Vasi Misevi za Kanter :)   Vasi Misevi za Kanter :) Icon_minitime

Na vrh Go down

Vasi Misevi za Kanter :)
Na vrh 
Stranica 1/1