Welcome !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Taktike za Cw

Go down 
4 posters
AutorPoruka
expl0de
VIP
VIP
expl0de

Taktike za Cw Empty
KomentarNaslov komentara: Taktike za Cw   Taktike za Cw Icon_minitimeMon 16 Mar 2009, 23:30

Ja mislim da cemo najbolje nastupat u cw ako ovako igramo:

Dok smo ct probamo cuvati site naravno kao i na public serveru ct probaju da cuvaju site Smile

Dok smo terrori mogli bi svi rush na jedan site znaci nema tam hocu necu mora svako da ide kud nam leader kaze kad kaze naprimer idemo kratko A(de_dust2) onda idemo tamo :=)

Mislim ako budemo tako igrali bicemo successfull xD
Na vrh Go down
cyc
Admin
Admin
cyc

Taktike za Cw Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Taktike za Cw   Taktike za Cw Icon_minitimeMon 16 Mar 2009, 23:43

[RX]f0rest (citat):

Dok smo ct probamo cuvati site naravno kao i na public serveru ct probaju da cuvaju site Smile

Dok smo terrori mogli bi svi rush na jedan site znaci nema tam hocu necu mora svako da ide kud nam leader kaze kad kaze naprimer idemo kratko A(de_dust2) onda idemo tamo :=)

Pa to je ono osnovno kod igre csa hehe normala tako i treba,ali treba vise vjezbati oko radio chat i kod deffa !
Na vrh Go down
expl0de
VIP
VIP
expl0de

Taktike za Cw Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Taktike za Cw   Taktike za Cw Icon_minitimeTue 17 Mar 2009, 00:23

Cyclotic (citat):
[RX]f0rest (citat):

Pa to je ono osnovno kod igre csa hehe normala tako i treba,ali treba vise vjezbati oko radio chat i kod deffa !

ja sam dobar u deffu mislim ovako kad ostanem sam da deffam i ako napadaju itd. ne gubim nerve da odma stopam deffat neg probam ako vidim da nemogu onda prestanem deffat i headshotiram ih xD
Na vrh Go down
cyc
Admin
Admin
cyc

Taktike za Cw Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Taktike za Cw   Taktike za Cw Icon_minitimeTue 17 Mar 2009, 05:16

f0rest (citat):
Cyclotic (citat):
[RX]f0rest (citat):

ja sam dobar u deffu mislim ovako kad ostanem sam da deffam i ako napadaju itd. ne gubim nerve da odma stopam deffat neg probam ako vidim da nemogu onda prestanem deffat i headshotiram ih xD
Go forest Go ! Very Happy
Na vrh Go down
eXo
Moderator
Moderator
eXo

Taktike za Cw Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Taktike za Cw   Taktike za Cw Icon_minitimeFri 26 Jun 2009, 02:21

treba to sjesti lijepo se dogovoriti korak po korak..posto ima kamaru fazona na koje se trebaju obratiti paznja, to sto nesmijemo radditi jeste da igramo bez mozga i ono mahinalno monkey
Na vrh Go down
Spaga
VIP
VIP
Spaga

Taktike za Cw Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Taktike za Cw   Taktike za Cw Icon_minitimeSun 05 Jul 2009, 20:36

najjace kad si teror pobacmo svi bombe, jedan nek izleti da puca, da misle da tu napadamo, a ostali brzo na drugi bs i runda nasa Very Happy
Na vrh Go down
Sponsored content

Taktike za Cw Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Taktike za Cw   Taktike za Cw Icon_minitime

Na vrh Go down

Taktike za Cw
Na vrh 
Stranica 1/1